top of page

OH MY! Festival kondigt nieuwe namen aan: Wizkid, Rick Ross, Ty Dolla $ign en Ginuwine


Het OH MY! Festival doet zijn status als grootste R&B, hiphop & Afrobeats festival van de Benelux eer aan met een nieuwe aankondiging van live-acts. De organisatie voegt maar liefst 18 nieuwe namen toe aan de line-up waaronder Ty Dolla $ign, Ginuwine en Wizkid. Naast deze geweldige talenten zijn er ook Nederlandse artiesten toegevoegd aan de line-up o.a Bilal Wahib, Jonna Fraser en Dopebwoy. Hiermee komt het totaal aantal aangekondigde acts op 46 te staan. In totaal zullen er meer dan 50 artiesten te zien zijn op het gloednieuwe evenemententerrein van Rotterdam 'De Kuip'.


Headliner van zaterdag

De Nigeriaanse zanger WizKid, die onlangs drie avonden op rij de O2 Arena in London uitverkocht, sluit het festival zaterdag af. Sinds Wiz’s featuring op Drake’s One Dance, dat maar liefst 2,2 miljard plays bereikte behoort tot de meest gestreamde tracks op Spotify, staan artiesten als Justin Bieber, Tyga en Wale in de rij om met hem samen te werken. De Nigeriaanse superster heeft niet alleen de wereld veroverd met zijn Afrobeats, maar ook deuren geopend voor vele anderen binnen de genre.


Thuiskomst van Stefflon Don

Britse rapper Stefflon Don kijkt er ook naar uit om op te treden tijdens OH MY! De in Nederland opgegroeide artiest beleefde haar grote doorbraak in 2017 met de track 'Hurtin Me'. Hierdoor kreeg ze de kans om samen te werken met artiesten zoals French Montana en Big Sean. "Ik ben super enthousiast om weer bij OH MY! Festival op het podium te staan, deze editie is speciaal omdat het plaatsvindt in Rotterdam. De stad waar ik opgroeide, mijn sound zich ontwikkelde en zoveel getalenteerde mensen heb ontmoet. Ik kan niet wachten om de ‘Rotterdam energy’ weer te voelen”.


Voor meer informatie en tickets kan je terecht bij www.oh-my.nl.

bottom of page