top of page

Memphis Depay gespot in nieuwe 'Exotek NITRO' sneakers van PUMA

PUMA ambassadeur Memphis Depay is gespot in de nieuwste PUMA Foot Locker exclusive, de 'Exotek NITRO'. De Exotek NITRO is een nieuw design geïnspireerd op de grensverleggende NITRO FASTROID-sneaker, die zijn debuut maakte tijdens PUMA's 'Futrograde'-presentatie bij New York Fashion Week.Futuristisch design Het ontwerp van de nieuwe Exotek NITRO komt voort uit geavanceerde architecturale en biologische structuren. PUMA Exotek NITRO's ultrazachte zooldemping is ingekapseld in de kooiconstructie van de schoen, waardoor de stabiliteit verbetert en de drager alle voordelen van nog meer comfort ervaart.


Wat PUMA zelf zegt over de Exotek NITRO sneakers

"De sneaker komt uit in twee gradiënt kleurstellingen waardoor de zwarte NITRO-demping eronder zichtbaar wordt. Verder is het bovenwerk omhuld met zwart mesh en leer. De Formstrip bevat een geometrisch patroon om zo het design van de zool te weerspiegelen. Kijkend naar een toekomst waar analoog en digitaal één worden, dan is de Exotek NITRO onze ingang naar een veranderende wereld".


De PUMA Exotek NITRO is vanaf 3 augustus exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Foot Locker winkels en op de Foot Locker website. bottom of page