top of page

ONE TO WATCH: Britse R&B-zanger/producer TENN (22) releast nieuwe track ‘W.Y.T.D.’

Bijgewerkt op: 10 dec. 2021


De 22-jarige Britse R&B-zanger, songwriter en producer uit Sheffield (Verenigd Koninkrijk) TENN is flink aan de weg aan het timmeren. De talentvolle zanger staat inmiddels op de radar bij de Amerikaanse R&B singer/songwriter Eric Bellinger, die niet alleen naar zijn muziek luistert maar hem ook al een aantal keren heeft uitgelicht op Instagram. De pakkende lyrics en melodieën van TENN door zijn T-Mixes en sample flips goed voor miljoenen streams op Soundcloud. Onlangs heeft hij zijn eerste track W.Y.T.D. onder het Nederlandse label From Paradise Records uitgebracht.


W.Y.T.D.

Het nummer 'W.Y.T.D.' is geen standaard liefdesverhaal. Hoewel de vibe van de track je anders doet vermoeden, heeft TENN ervoor gekozen iets te schrijven dat meer herkenbaar is voor mensen van zijn generatie. "Toen producer Hmlss me de beat via WhatsApp stuurde, wist ik precies over welke tijd in mijn leven ik het zou gaan schrijven. Ik stuurde hem een ​​paar teksten van het eerste couplet en hij werd gek! We wisten allebei dat dit magie zou worden", aldus TENN.


Het verhaal Tijdens zijn tijd op de universiteit vond hij het geweldig dat hij vrijwel alles kon doen wat hij wilde. "Ik reisde met mijn crew van stad naar stad om te feesten ,maar er was één stad die mijn hart had. De reden dat ik zo verbonden was met deze stad was omdat er een meisje was met wie ik regelmatig kon "linken". Het was zo regelmatig dat we alles van elkaar wisten. Op een gegeven moment kwamen we elkaar weer tegen nadat we een paar maanden niet meer me elkaar gesproken door een aantal domme dingen. We waren allebei aan de drank maar dat veranderde niets aan het feit dat we elkaar niet konden lezen. Er werd niet veel gezegd maar in de paar woorden die werden uitgewisseld en het zware oogcontact wisten we allebei wat er zou gebeuren..."


Volg de CreativeByNature Spotify Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten
bottom of page