top of page

OVO x PORTER brengen luxe reistassen uit

Drake's OVO en Porter/YOSHIDA & Co. - die bekend staan om haar luxe tassen en koffers - zijn voor de tweede keer een samenwerking aangegaan. De brands hebben dit een keer een assortiment uitgebracht die bestaat uit handige reistassen. De bags zijn een onderdeel van OVO's Lente/Zomer -collectie die kopers de beste kwaliteit en reiservaring beloven.

Reistassen

Na het lanceren van zijn collab met de schoenen brand Suicoke lanceert Drake met zijn eigen brand, OVO, nu een samenwerking op het gebied van tassen met de Japanse tassenmaker Porter/YOSHIDA & Co. De nieuwe Lente/Zomer collectie van OVO bestaat uit zes reistassen waaronder een '2WAY Boston-tas' '2Way-helmtas', een documentenkoffer, rugzak, buideltas en heuptas, die zijn gemaakte met OVO's herkenbare camouflageprint. Naast een gaaf design hoeven gebruikers zich niet zorgen te maken bij slecht weer, zo zijn de bags gemaakt uit Japanse waterafstotende nylon silhouetten.


De reistassen van de OVO x PORTER-collectie zullen tussen 248 tot 688 verkocht worden op OVO's webstore. Neem hieronder een 'Closer look' van de nieuwe collectie.
bottom of page