top of page

Peacock brengt eerste teaser uit voor ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ reboot (video)Peacock heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor 'The Fresh Prince of Bel-Air' reboot genaamd ‘Bel-Air’. De serie is opgenomen in Jada en Will’s California studio genaamd ‘Westbrook studios, en is gebaseerd op Morgan Cooper’s populaire fanfilm. Cooper zal met dank aan de fanfilm ook de reboot onder de loep nemen.


Wat weten we al?

De Peacock-versie speelt zich af in de hedendaagse samenleving van Amerika. Hier zien we de bekende personage van Will Smith terug die in de reboot wordt gespeeld door Jabar Banks. De teaser brengt een eerbetoon aan de originele persona en show met behulp van de bekende kenmerken. Het project is gebaseerd op het oorspronkelijke uitgangspunt uit de jaren ’90, dat de reis van Will volgt van West Philadelphia naar de gated community van Bel-Air. Hoewel de reboot wordt beschreven als een coming-of-age verhaal, viert de show ook "de kracht en liefde van een donkere familie".


Wat kunnen we verwachten?

Uitvoerende producenten TJ Brady en Rasheed Newson laten weten dat ze trouw zijn gebleven aan aan het oorspronkelijke uitgangspunt van de legendarische serie. "Will's leven wordt op zijn kop gezet nadat hij gedwongen is West Philly te verlaten en in Bel-Air beland" laat het duo weten. "Maar onze nieuwe versie brengt Will en de Banks-familie in de wereld zoals we die nu kennen. Het was ongelooflijk om deze iconische karakters tot leven te brengen als je ze aanboort in de culturele samenleving van onze tijd. De serie was het weefsel van zoveel van onze opvoeding, verbonden aan herinneringen en de vreugde om onszelf op tv te zien, dus het is belangrijk voor ons om respect te tonen voor de erfenis ervan".


Bekijk hier de teaserbottom of page