top of page

ADE: Een unieke deep-listening experience ervaar je in het Bimhuis


Mensen luisteren naar muziek tijdens het werken, sporten of reizen, maar met volledige focus naar muziek luisteren is iets dat steeds minder mensen dagelijks doen. Muziek is een krachtig instrument en maakt dopamine aan in de hersenen, het hormoon dat verantwoordelijk is voor geluk en tevredenheid.

Daarom slaan Philips TV & Sound de handen ineen met Audio Obscura en openen een muzikale experience genaamd ‘Into Light’. Tijdens de experience kunnen bezoekers 20 minuten lang gefocust genieten van een speciaal gecomponeerd muziekstuk geproduceerd door de DJ en producer Patrice Bäumel. De deep-listening experience is te ervaren in het Bimhuis in Amsterdam op 15 en 16 oktober en is voor iedereen gratis te bezoeken.


Patrice Bäumel

Het muziekstuk is gecomponeerd door Patrice Bäumel. De van origine Duitse DJ en technoproducer staat in de lijst van de meest invloedrijke DJ's in Nederland. Patrice Bäumel maakte naam in club Trouw, hoort bij het bekende Duitse Kompakt label en is nu met regelmaat aan de top van Beatport-hitlijsten te vinden.Kraakhelder geluid

Philips heeft met de nieuwste Fidelio L-3 koptelefoon een unieke luistersessie gecreëerd zodat muziekliefhebbers het muziekstuk tijdens Into Light met kraakhelder geluid kunnen ervaren. De koptelefoon sluit bezoekers volledig af van de buitenwereld waardoor zij ongestoord kunnen genieten van de deep-listening experience.

Gratis registreren

Into Light is te vinden in het Bimhuis op de Piet Heinkade 3 in Amsterdam. Tickets zijn gratis, maar voorafgaand registeren is noodzakelijk. Bezoekers kunnen voorafgaand een timeslot van 20 minuten boeken via deze link.

De experience is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur op 15 en 16 oktober en is voor iedereen vanaf 13 jaar oud te bezoeken. De experience conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM, voorafgaand de experience moet een coronatoegangsbewijs getoond worden.

bottom of page