top of page

Producer Noah '40' Shebib dropt mini-docu 'Toronto Rising' (Video)

Hij is het brein achter grote hits van artiesten als Drake, Alicia Keys, Lil Wayne en Beyonce. De Canadese producer Noah '40' Shebib pakt eindelijk zelf de schijnwerpers en gaat terug naar zijn roots in een zeer persoonlijke mini-docu 'Toronto Rising' waarin hij terugblikt op zijn jeugd, zijn strijd met sclerosis en zijn muzikale reis als producer.


'Wat de wereld me ook ontnam, ik kon keyboard spelen en ik kon muziek maken....''

Noah '40' Shebib

Hij stond voor lange tijd bekend als 'Drake's producer' maar nu neemt de 39-jarige producer Noah '40' Shebib die zijn privéleven de afgelopen jaren voor het publiek geheim hield, kijkers mee naar zijn wereld met een zeer persoonlijke Mini-docu. Zo deelt Shebib openhartig over zijn jeugd en zijn voortdurende strijd met 'multiple sclerose' en hoe dit zijn manier van muziek maken beïnvloed heeft. ''Toen ik 21 was, kreeg ik de diagnose multiple sclerose. Ik leerde een les in het ziekenhuis, namelijk dat zolang ik maar één vinger had die nog werkte, wat de wereld me ook ontnam, ik kon keyboard spelen en ik kon muziek maken.. '' De film richt zich ook op hoe hij Drake's debuutmixtape 'So Far Gone' heeft samengesteld en hoe dit sindsdien niet alleen Drake's leven heeft veranderd maar ook die van hem.


Bekijk hieronder Noah's Mini-docu 'Toronto Rising'


Volg onze NEW R&B MUSIC playlist op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releases


bottom of page