top of page

'Queen of Hip Hop Soul' Mary J. Blige kondigt nieuw album aan


'Queen of Hip Hop Soul' Mary J. Blige, heeft aangekondigd dat ze haar 15e studioalbum ‘Good Morning Gorgeous’ uit zal brengen op 11 februari 2022. Afgelopen vrijdag bracht ze al ‘Good morning Gorgeous’ en ‘Amazing’ uit via haar nieuw gelanceerde label ‘Mary Jane Productions’ in samenwerking met 300 Entertainment.


‘Good Morning Gorgeous’ bevat productie en teksten van D'Mile, HER, Lucky Daye en Tiara Thomas. ‘Amazing’ werd geproduceerd door DJ Khaled, STREETRUNNER en Tarik Azzouz.

''Het was zo leuk om aan dit nieuwe album te werken’’, zegt Blige. ‘’Ik ben zo enthousiast voor mijn fans om deze eerste twee nummers te laten horen en om ze een voorproefje te geven van wat er gaat komen. Ik ben dankbaar voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt. En nog meer dank aan mijn fans waarvan ik hoop dat ze veel plezier zullen beleven aan deze nieuwe muziek.’’In een recente interview met journalist Tamron Hall voegde ze eraan toe: ''Wacht maar tot je het hoort, iedereen zal versteld staan. En het is omdat ik het gevoel had dat ik iets moest zeggen. Iets over mijn donkerste momenten in mijn leven. Ik moest mijzelf opbouwen en alles wat ik van mijzelf haatte leren accepteren.’’


Check de twee tracks hieronder!
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page