top of page

Anthony Hamilton x Musiq Soulchild gaan strijd aan in een Valentijnsdag 'Verzuz Battle'

Wat gebeurt er als twee van de meest soulvolle artiesten van de jaren ’00 het tegen elkaar opnemen in een speciale Valentijnsdag Verzuz battle? In het teken van de liefde nemen Anthony Hamilton (51) en Music Soulchild (44) het tegen elkaar op in een gloednieuwe Verzuz battle, live op Instagram. De aankondiging werd gedaan via de officiële Verzuz Instagram pagina waar werd onthuld dat het evenement live zal plaatsvinden in Avalon, Hollywood in Los Angeles op 15 februari


'Charlene' Vs 'Love'

Na veel geruchten en speculaties werd maandag 31 januari bekend gemaakt dat de twee het tegen elkaar zullen opnemen. Soulchild en Hamilton zullen het aankomende dinsdag (15 februari) tegen elkaar opnemen met behulp van hun grootste hits. In teken van het goeie nieuws deelde Musiq op Instagram: " You Asked & We Heard You!" Ondertussen plaagde Hamilton dat Charlene al om kaartjes vroeg.


Eerste Verzus Battle in 2022

Hamilton en Musiq trappen live vanuit Los Angeles de eerste Verzuz batttle van 2022 af. De artiesten zullen het op het podium tegen elkaar opnemen in 20 rondes waarin zij klassiekers, hits, jams en fan favorites zullen zingen. Hamilton bracht in 2021 zijn album 'Love Is the New Black' uit. Soulchild heeft sinds 'Feel the Real' uit 2017 geen project meer uitgebracht.


Geruchten

De R&B Valentines Edition zal de 38ste Verzuz-strijd zijn en de eerste na Bone Thugs-N-Harmony en Three 6 Mafia's verhitte strijd in december. Hoewel er officieel geen andere battle's zijn aangekondigd, gaan er geruchten rond dat er een strijd tussen Busta Rhymes en Eminem is aangewakkerd door commentaar van E-40 en Verzuz mede-oprichter Swizz Beatz, die de strijd voorstelde nadat Dr. Dre via social media had gevraagd wie zou kunnen concurreren met de Detroit-rapper.De battle zal live worden gestreamd op Facebook, YouTube en Instagram.
bottom of page