top of page

R&B-zanger Phabo kondigt nieuw album 'Don't Get To Cozy' aan en onthult de tracklist (video)

R&B-zanger Phabo brengt op 16 juni zijn nieuwe album uit en daar kijken zijn fans enorm naar uit. Phabo timmert al een tijdje aan de weg maar brak bij het grote publiek door met zijn debuut-album 'Soulquarius' dat uitkwam in 2021 en lovende kritieken kreeg. De zanger die getekend is bij Soulection heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en liet van zich horen met verschillende singles en features. Dit alles deed stiekem al vermoeden dat er een nieuw album in aantocht was. Inmiddels zijn de vermoedens bevestigd want zijn tweede album genaamd 'Don't Get To Cozy' is officieel onderweg en zal bestaan uit 18 nummers.


Albumcover van 'Don't Get To Cozy'


De tracklist van 'Don't Get To Cozy'

'Don't Get To Cozy' wordt zijn derde project in de afgelopen drie jaar. Zijn debuutalbum uit 2021 werd een jaar later opgevolgd door de EP 'Before I Let You Go'. De promotie van het aanstaande album is officieel van start gegaan met de release van de single 'Out Of Touch' die een feature heeft van de Nigeriaans/Engelse zangeres Shaé Universe. De vorige twee singles 'Scorpio Moon' en 'Casamigos' die je misschien al kent, zullen ook op het nieuwe album verschijnen. De volledige tracklist van 'Don't Get To Cozy' check je hieronder met als extra teaser de video van 'Casamigos' die je ook kunt bekijken.


1. “Intro”

2. “Line” 3. “Swing my Way” 4. “Geneva” 5. “Casamigos” 6. “Stay” feat. Arin Ray 7. “XTC” 8. “The Wind” 9. “Out Of Touch” feat. Shaé Universe 10. “Luv Songs (Unruly)” 11. “Scorpio Moon” 12. “Before I Let Her Go” 13. “Black Man” 14. “Express Yourself” 15. “NYL” feat. Ambré 16. “Long Overdue” 17. “Proud 2 Be” 18. “Your Loss” feat. Kalan.FrFr
Ben je inmiddels benieuwd geraakt en wil je meer horen van de moderne R&B-zanger? Check dan hieronder de video van Apple Music's 'Soulection Live Sessions', waar Phabo een paar van zijn eerdere nummer 'live' laat horen. 

Volg je onze CreativeByNature playlist nog niet? Doe dat dan hieronder en blijf op de hoogte van de meest recente en tofste releases op gebied van R&B, Soul, Rap, Afro-Sounds en meer
bottom of page