top of page

Ray-Ban x Facebook brengen nieuwe smartbril uit


Je leest het goed! Laat je telefoon maar thuis. Ray-Ban en Facebook hebben een nieuwe bril op de markt gebracht genaamd: Ray-Ban Stories. Dit is de eerste keer dat deze twee bedrijven samen werken. De klassieke Wayfarer style van Ray-Ban krijgt een moderne update met de technologische hulp van Facebook. Met de Ray-Ban Stories kunnen gebruikers onder andere foto’s en video’s maken. Maar, wat deze smartbril anders maakt dan andere brillen is dat je er ook mee kan bellen.In Detail

De Ray-Ban Stories komen in twintig verschillende combinaties en drie modellen (Wayfarer, Meteor en Round). Met behulp van de dual vijf megapixel-camera’s en LED lichten aan de voorkant van de bril, zijn de foto’s en video’s op goeie kwaliteit terug te zien. Om gebruik te maken van deze functie roep je dan: "Hé Facebook, neem een foto". Om de foto’s te bekijken of te delen op sociale media, is het handig om de Facebook View-app te downloaden. Naast het nemen van foto’s met je bril kan je nu ook bellen en muziek luisteren. Door de ingebouwde bluetooth en drie microfoons, kunnen gebruikers nu bellen en genieten van hun favoriete nummers.
De Ray-Ban Stories zijn nu verkrijgbaar en zijn 329 euro. De bril is nog niet te koop in de Nederlandse brillenwinkels, maar het is mogelijk om de bril online te bestellen.


bottom of page