top of page

Reebok en Cardi B slaan nog één keer hun handen ineen voor een afscheidscollectie

Deze week kondigden rapper Cardi B en sportkleding- en schoenenmerk Reebok hun laatste samenwerking aan. De ‘Let Me Be… Next Level Energy’ collectie signaleert het einde van een jarenlange samenwerking en is een eerbetoon aan de explosieve, energieke en gedurfde lifestyle van Reebok en Cardi B.

Beeld: Reebok

Succesvolle samenwerking

Reebok en Cardi B gaan op goede voet uit elkaar. Beide partijen zijn ontzettend trots op wat ze de afgelopen jaren bereikt hebben. Todd Krinsky, CEO van Reebok, geeft tijdens de aankondiging van de collectie aan dat Reebok dankbaar is voor de meerjarige samenwerking. “De mogelijkheid om samen te werken met iemand die zo gepassioneerd, iconisch en getalenteerd is, is een unieke ervaring en zal zeker een blijvende impact hebben op het merk. Sinds 2018 hebben we trots grenzen verlegd, met een focus op inclusiviteit en zelfexpressie. Deze laatste collectie illustreert en viert dat meer dan ooit.”


“Big, bold and fun”

De afscheidscollectie is geïnspireerd op de meest levendige, energieke kristallen op aarde en heeft een uitgebreid kleurenpalet - van ‘Modern Beige’ tot ‘Mars Red’. De kristallen worden tot uiting gebracht door middel van textuur, materiaal en kleur. De collectie viert de comeback van een aantal eerder gelanceerde items met een nog meer extravagante touch voor de ultieme Cardi-uitstraling. Cardi B gaf tijdens de aankondiging van de collectie aan dat ze de kledingstukken naar een hoger niveau wilde tillen en dat ieder item “big, bold and fun” moest zijn. Zo is er de ‘Cardi Slide’, een eerbetoon aan Cardi’s liefde voor slippers, en het ‘Cardi B Jumpsuit’, een full mesh catsuit met lange mouwen en opvallende print.


Mocht je de iconische items aan je kledingkast toe willen voegen, markeer 1 december dan in je agenda. Vanaf die dag is de Reebok x Cardi B ‘Let Me Be…Next Level Energy’ afscheidscollectie verkrijgbaar via www.reebok.nl/cardi_b in damesmaten 2XS tot 4X.
bottom of page