top of page

Regisseur Robbert Doelwijt Jr. maakt short movie voor Bnnyhunna's EP 'Shinta' (video)


Bnnyhunna EP Shinta Short Movie, Robbert Doelwijt

Na de succesvolle release van Bnnyhunna's eerste single Feelings Mutual? ft Jarreau Vandal eerder dit jaar en de EP 'Shinta' vorige week, is het nu tijd voor een short movie. Regisseur Robbert Doelwijt Jr. ontfermde zich over het project, dat bedoelt is ter promotie van de EP. Robbert geeft zijn eigen draai aan het verhaal dat Bnnyhunna met zijn muziek wil vertellen.


Short movie: 'Shinta'

In de film is te zien hoe een talentvolle creatieveling worstelt met de dingen die komen kijken bij het succes én de weg daarnaartoe. Het geeft een paradox weer die eindigt met zijn liefde ‘Sintha’. Een naam die is geïnspireerd op de liefde die Bnnyhunna heeft voor synthesizers.


Bekijk hieronder de video:


Bnnyhunna

Benjamin Ankomah beter bekend als 'Bnnyhunna' groeide op als Ghanese jongen in Amsterdam Zuidoost. Hij produceerde al voor artiesten als Akwasi, Dolapo, Hare Squead, Yung Nnelg, Winne en Rimon. Na talloze muzikale ervaring waaronder wereldwijde optredens met Rimon, Jose James en ArpFrique is het nu tijd om de wereld zijn eigen sound laten horen.Abonneer je op de CreativeByNature Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten!bottom of page