top of page

‘Rihanna Is Back’ – bekijk de officiële trailer voor de 'Super Bowl LVI Halftime Show' (video)

Bijgewerkt op: 17 jan.

Rihanna maakt haar langverwachte terugkeer in één klap duidelijk met de officiële trailer voor de ‘Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show’: ‘Rihanna Is Back’. In september 2022 onthulde Apple Music zich als nieuwe sponsor van het jaarlijkse sportevenement. Daarmee is Rihanna de headliner van de eerste Apple Music-editie.Apple Music Sing

Over minder dan een maand – op 12 februari – vindt de Halftime Show plaats in Glendale, Arizona. Met de nieuwe ‘Apple Music Sing’ kunnen fans zich alvast voorbereiden op de grootse terugkeer van hun idool. Zo biedt de nieuwe functie opties om de weergave van songteksten aan te passen, duetten zo goed mogelijk uit te voeren en in de schoenen van een van Rihanna’s backing vocals te stappen.


Meest bekeken muzikale optreden

‘Super Bowl Halftime Show’ is het meest bekeken muzikale optreden van het jaar. Grootheden als Snoop Dogg, Eminem, Beyoncé, Justin Timberlake, Madonna en Kendrick Lamar gingen Rihanna al voor. De samenwerking tussen National Football League (NFL) en Apple Music symboliseert de iconische samenkomst van sport en muziek tijdens de Super Bowl. Oliver Schusser – vicepresident van Apple Music – deelde zijn enthousiasme over de passende samenwerking tijdens de onthulling in september 2022: “Muziek en sport hebben een speciale plek in ons hart, dus we zijn erg enthousiast dat Apple Music onderdeel wordt van het grootste American football-evenement.”


Beluister Rihanna via Apple Music.

bottom of page