top of page

The Simpsons x Balenciaga promoten nieuwe SS'22 collectie met speciale aflevering (video)

Bijgewerkt op: 5 okt. 2021Het fictieve stadje Springfield gaat naar Parijs! Afgelopen zondag, tijdens Paris Fashion Week, werd de nieuwe lente/zomercollectie '22 van Balaneciaga x The Simpsons gepresenteerd. Dit gebeurde op de Place du Chatelet waar een eenmalige aflevering van The Simpsons te zien was. Na eerder al een videogame te hebben ontwikkeld was de focus nu gericht op een The Simpsons aflevering. De aflevering stond in het teken van de nieuwe collectie en was vol cameo’s van bekende beroemdheden zoals: Kanye West, Kim Kardashian, Justin Bieber, Anna Wintour en nog veel meer.


Voor de vertoning van de aflevering waren er op de rode loper een aantal bekende gasten te zien. Onder andere: Cardi B, Offset, Naomi Campbell en Lewis Hamilton met outfits aan van de nieuwe collectie.


Waar gaat het over?

In de aflevering overtuigt Homer Simpson de Creative Director van Balenciaga Demna Gvasalia om een jurk uit te lenen aan Marge voor haar verjaardag. Hoewel Marge dol is op de jurk, kan Homer het jammer genoeg niet betalen. Dit laat Marge weten in een brief die ze samen met de jurk terugbrengt naar het hoofdkantoor. Uit medelijden met Marge besluit het hele Balenciaga team om iets speciaals te doen voor heel Springfield.Bekijk hier de aflevering


bottom of page