top of page

Singer X Supreme: een uniek collector’s item voor modebewuste ‘upcyclers’

Heb jij je al gewaagd aan het vermaken van oude blazers of het innemen van te grote jeans? Upcycling is populairder dan ooit en SVP Worldwide – het grootste naaimachinebedrijf voor consumenten – speelt daar slim op in met een nieuwe samenwerking: Singer X Supreme. Waar Singer een van ’s werelds grootste naaimachine merken is, behoort Supreme tot de top van de streetwear: een origineel recept voor een knalrood collector’s item waar menig modekenner warm voor loopt.


Beeld: Supreme


SP68 in een Supreme-jasje

Voor de samenwerking heeft Singer zijn computergestuurde SP68 in een knalrood Supreme-jasje gestoken. De machine biedt 548 steektoepassingen met 300 individuele steekopties voor basis-, stretch- en decoratieve steken, inclusief 2 letterlettertypes. Met slechts één druk op de knop worden zowel de boven- als onderdraad afgesneden dankzij de automatische draadafsnijder. Voor optimale controle is de machine voorzien van een snelheidsregeling en een LCD-scherm waarop steekafbeeldingen en instellingen worden weergegeven. En natuurlijk mag het iconische Supreme-logo niet ontbreken.


"Coolste naaimachine ooit"

SVP Worldwide omschrijft de Singer X Supreme SP68 als de ‘coolste naaimachine ooit’. Dean Brindle – hoofd marketing bij bij SVP Worldwide – zei in een verklaring: "Zelfs als een 171 jaar oud bedrijf blijven we onze identiteit vormgeven. We hebben social media omarmd door middel van naaicursussen, een digitale bibliotheek met inspirerende projecten, en creëerden modesamenwerkingen met Amazon Prime Original ‘Making the Cut’, Disney's Cruella en nu Supreme. We blijven ons inzetten om top-of-mind te blijven bij onze bestaande en nieuwe consumenten."


De Singer X Supreme SP68 is verkrijgbaar bij Supreme.

bottom of page