top of page

Skepta is PUMA's nieuwe Global Ambassadeur

Skepta is de nieuwste Global Ambassadeur van PUMA en start de samenwerking als frontman van de nieuwe RS campagne. Een campagne waarin creativiteit de hoofdrol speelt. PUMA start de samenwerking met Skepta en zijn Big Smoke Corporation, om de muziek-, kunst- en stijl cultuur van PUMA betekenisvol vorm te geven. De Brits- Nigeriaanse MC, rapper en producer zal een actieve rol innemen in creatieve processen voor o.a. design en marketing.


Foto's: PUMA

Vanaf het moment dat je wakker wordt, creëer je jouw wereld. Wij zijn de architecten. Creativiteit is grenzeloos.”

Breken met barrières

De campagne RS-X’S “Revolutionaries” maakt indruk met de futuristische visuals, opvallend kleurgebruik en high-tech accenten. Skepta en RS-X – allebei revolutionairen op eigen wijze - verenigen zich in de campagne op een manier die de toekomst omarmt en het verleden eert. Door de handen ineen te slaan werken PUMA en Skepta aan hun gezamenlijke doel om te breken met de barrières van de werkelijkheid. Op die manier kan het ware potentieel van het individu benut worden, kunnen individuele krachten ingezet worden én met anderen worden gedeeld. Deze visie is treffend gevisualiseerd in de campagne: Skepta wordt gevolgd terwijl hij de wereld om hem heen ontmantelt en opnieuw opbouwt. Met als uiteindelijk doel om anderen in staat te stellen om hun creativiteit de baas te worden. “Vanaf het moment dat je wakker wordt, creëer je jouw wereld. Wij zijn de architecten. Creativiteit is grenzeloos”, zegt Skepta.


Video: PUMA

Adembenemende lancering

De nieuwe RS-X Efekt PRM werd op 27 oktober gelanceerd tijdens een Global Launch event. Naast grote Londense bekendheden als Skepta, Idris Elba en Ella Eyre, waren ook lokale talenten Defano Holwijn en Bully aanwezig. Net als in de campagnevideo kwam de visie van PUMA en Skepta krachtig naar voren in de vormgeving. Adembenemend. Bekijk de beelden hieronder voor een sfeerimpressie.De RS-X Efekt PRM is vanaf nu verkrijgbaar via PUMA.com

bottom of page