top of page

Spotify lanceert speciale Netflix-hub met soundtracks, afspeellijsten en podcasts


Spotify heeft onlangs een speciale 'Netflix Hub' gelanceerd waar gebruikers toegang hebben tot samengestelde afspeellijsten, soundtracks, podcasts en verschillende exclusieve inhoud met betrekking tot titels op het streaming-videoplatform. "Het is duidelijk dat kijkers na de aftiteling nog meer verlangen", schreef Spotify in een blogpost. "Zozeer zelfs dat binnen twee weken na het debuut van Squid Game op Netflix, Spotify-luisteraars meer dan 22.500 unieke afspeellijsten met een thema hadden gemaakt om de ervaring gaande te houden."


Afspeellijsten en podcast

Binnen de hub hebben gebruikers toegang tot officiële afspeellijsten voor toptitels, waaronder La Casa de Papel (Money Heist), Bridgerton en On My Block, evenals de officiële soundtracks voor populaire shows zoals Squid Game en Cowboy Bepop. Daarnaast zullen een hele reeks Netflix-gerelateerde podcasts, zoals Netflix Is A Daily Joke en The Crown: The Official Podcast, beschikbaar zijn in de hub.

The Harder They Fall Als aftrap voor de crossover heeft Spotify een verbeterde albumervaring onthuld voor Netflix's nieuw uitgebrachte westernfilm, The Harder They Fall. Met een kijkje achter de schermen bij het maken van de soundtrack onder leiding van rapper en ondernemer Jay-Z. Elders heeft Spotify de landingspagina van La Casa de Papel bijgewerkt met nieuwe video's van de cast en de officiële afspeellijst van de serie.

De nieuw gecreëerde hub is toegankelijk voor zowel gratis als premium Spotify-gebruikers in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het VK, Ierland en India. Wanneer de hub in Nederland beschikbaar is, is op dit moment niet bekend.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page