top of page

Stijlvol door de regen in deze duurzame windbreaker van In Gold We Trust


Als je dan toch de straat op moet als het regent doe het dan in stijl, moeten de designers van het Amsterdamse streatwear-label In God We Trust hebben gedacht. In plaatst van het releasen van een geheel nieuwe collectie, heeft het merk dit seizoen de focus gelegd op het perfectioneren van de productontwikkeling en het garanderen van de hoogste kwaliteit tijdens het ontwerp- en productieproces. Het resultaat? De release van een duurzame stijlvolle windbreaker gemaakt voor dagelijks gebruik en outdoor expedities.


Duurzaam

In Gold We Trust is zich bewust van de schadelijke effecten van fashion op het milieu en wil een voorbeeld zijn voor andere met dit duurzame project. De windbreaker is gemaakt van hoogwaardig gerecycled polyester en is 100% waterdicht. Opvallende branding siert de rug en borst, samen met getapete naden, trekkoordkoorden en een capuchon om elke storm te weerstaan.


Bestel online

De In Gold We Trust windbreaker is nu online te bestellen voor 189,95 euro in drie neutrale kleuren: Quiet Shade, Total Eclipse en Jet Black.
bottom of page