top of page

Sunni Colón x Xiaomi onderzoeken relatie tussen creativiteit en technologie (video)

Creativiteit staat centraal voor de Amerikaanse singer-songwriter Sunni Colón dus is de collab tussen hem en Tech provider Xiaomi die afgelopen week hun nieuwste smartphonereeks, de 12-serie lanceerde, een no-brainer. Voor de release van hun smartphonereeks onderzoekt Xiaomi in een aflevering met Sunni de impact die technologie op creativiteit heeft.

Sunni x Xiaomi

Xiaomi lanceert in mei de nieuwe smartphone 12 Ultra, om deze lancering te vieren nodigt Xiaomi jonge artiesten uit die hun creativiteit met de wereld delen. In een recente aflevering is de multi getalenteerde Sunni Colón te gast om fans een kijkje te geven in zijn creatieve proces en hoe hij de link legt tussen creativiteit en technologie. "Het begint en eindigt meestal met mij - of het nu in mijn kamer is of in mijn woonkamer of ergens buiten en aan het strand. Ik zou me daar gewoon vestigen."

"Voor artiesten zoals ik die onderweg zijn, die alles opnemen wanneer dan ook die ook overal neuriën is het dus essentieel om zo'n telefoon te hebben..."

12 Ultra

De nieuwe Xiaomi 12-serie heeft drie camera's en heeft een professioneel audiosysteem die gebouwd is door Harman Kardon. Over de nieuwe functies van de telefoon zegt Colón: "Het heeft veel elementen die veel telefoons niet hebben. Het leuke van het apparaat is dat het gericht is op geluid.” Ook helpt de telefoon volgens Colón die altijd reist, bij het maken van nieuwe muziek "Voor artiesten zoals ik die onderweg zijn, die alles opnemen wanneer dan ook die ook overal neuriën is het dus essentieel om zo'n telefoon te hebben..."

bottom of page