top of page

The Weeknd teast albumrelease in reeks cryptische Instagram-berichten


Met het nieuwe jaar inzicht, toont de Canadese zanger The Weeknd geen teken van stoppen. Eind 2021, kondigde hij zijn vijfde studioalbum, The Dawn is Coming, waarvan de teaser al op Youtube stond. Onlangs teaste hij ons met een wat bijzondere Instagram-reeksen waaruit je zo kunnen opmaken dat hij komende week zijn album gaat releasen.


The Weeknd gaf zijn fans een update over het project op zijn Instagram, schijnbaar om de fans te 'teasen' dat hij geen uitgebreide uitrol zal doen en "gewoon het hele album ineens wil releasen".Hij plaatste een screenshot van zijn sms-gesprek met de mede-oprichter van XO Records, La Mar Taylor, waarop Taylor vroeg: "Gelukkig nieuwjaar, broer! Wat denken we?' The Weeknd antwoordde toen: "Gelukkig nieuwjaar! Alles voelt weer chaotisch. Muziek kan helen en dat voelt belangrijker dan nog een albumuitrol. Laten we het gewoon droppen en ervan genieten met de mensen... XO.” Taylor's contactfoto is ook te zien en lijkt te verwijzen de albumcover van "Dawn.’’


De comments barstende onmiddellijk los, waarbij fans hun enthousiasme deelden voor de aanstaande release. De volgende dag deelde The Weeknd nog een cryptische post van de zon die tussen de bomen en de blauwe lucht door gluurde. Als caption had de Toronto-native: "Wake up at dawn tomorrow, wat er voor heeft gezorgd dat fans geloven dat hij het album deze week misschien zal droppen.


Er is momenteel geen bevestiging over de officiële releasedatum van het album.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page