top of page

The Weeknd x Seventh Heaven droppen speciale ‘STARBOY’ jubileumcollectieVijf jaar geleden bracht The Weeknd zijn veelgeprezen ‘STARBOY’ album uit. In teken van het vijf jarige jubileum is de artiest in samenwerking gegaan met Seventh Heaven voor een speciale jubileumcollectie.


STARBOY x Seventh Heaven

Het album werd oorspronkelijk uitgebracht op 25 november 2016, en brak later in de debuutweek talloze wereldwijde streamingrecords. De speciale jubileumcollectie blijft trouw aan de STARBOY- motieven door de bliksemschicht en het kruis in de capsulestukken te verwerken.


De collectie bevat onder andere t-shirts, truien, en jassen van leer en denim, met het kenmerkende motief van Seven Heaven. Dit is namelijk het gewatteerde 3D-kruis. Het kruis kan symbolisch opgevat worden voor het STARBOY- tijdperk, waardoor deze samenwerking een no-brainer is. Als het om accessoires gaat, rondt een kruisvormige schoudertas de feestelijke capsule af.De Weeknd x Seventh Heaven STARBOY- collectie is exclusief online beschikbaar vanaf 25 november om 15.00 uur.

bottom of page