top of page

Tommy Hilfiger lanceert Spring 2022 'Make Your Move' campagne met acteur Anthony Ramos (video)

Tommy Hilfiger schakelde - Golden Globe- genomineerde - acteur, zanger en danser Anthony Ramos in om de moderne prep-stijlen van de collectie te laten zien die in het teken staan van zelfexpressie. De collectie is gemaakt met behulp van duurzamere methodes en materialen wat mooi aansluit bij Tommy Hilfiger's motto 'Waste Nothing and Welcome All' . De nieuwe collectie zal vanaf vandaag over de hele wereld beschikbaar zijn in de Tommy Hilfiger stores.

Spring 2022 collectie

De nieuwe 'collectie is een opfrissing van al eerder uitgebrachte preppy stijlen waar Tommy Hilfiger bekend om staat. De spring collectie staat in teken van individualiteit en zelfexpressie. Naast de lancering van de campagne krijgen de Tommy Hilfiger flagship stores interactieve QR-codes die augmented-reality-etalagepoppen op Instagram activeren. Ze laten dansbewegingen zien en nodigen fans uit om met hen op de foto te gaan en dit delen op hun sociale kanalen. Ook zal er in april een challenge op Tiktok komen onder de hashtag #MoveWithTommy waar fans en vrienden van het merk hun interpretatie van Modern Prep kunnen geven op de soundtrack 'Stand Up' van de Amerikaanse rapper Ludacris.


"Als jij moves laat zien, laat je de wereld zien waar je van gemaakt bent - wat je hebt....."


Anthony Ramos

Anthony Ramos is een gepassioneerde acteur, zanger en danser die bekend werd met zijn rollen in de Broadway film 'Hamilton' en de film 'The Heights'. Hij bracht afgelopen juni zijn tweede album uit, 'Love and Lies', en zal binnenkort schitteren in de afleveringen van Paramount's Transformers-franchise, Transformers: Rise of the Beasts. Voor Ramos is individualiteit en zelfexpressie belangrijk waardoor hij geen twee keer hoefde na te denken toen hij door de brand werd gevraagd om deel te nemen aan de nieuwe campagne.


Bekijk hieronder campagnevideoBekijk hieronder de nieuwe collectie

bottom of page