top of page

TOMMY JEANS x AAPE *BY A BATHING APE collab: een perfecte mix van twee iconische stijlen


Het is alweer de tweede keer dat de twee iconische brands Tommy Jeans en AAPE de handen ineen hebben geslagen voor een collectie. Ook dit keer is het ze weer gelukt om de twee stijlen succesvol te combineren. De streetwear stijl van AAPE matcht perfect met de street-prep van Tommy Jeans onder andere doordat ze AAPE's klassieke camouflageprint een nieuwe twist hebben gegeven in de bekende Tommy kleuren rood, wit en blauw. De collectie is vanaf vandaag online te bestellen en bestaat uit bovenkleding, accessoires en een skateboard (!), dat je echt moet zien als collectors item.


De collectie

De belangrijkste stijlen in de collectie zijn toch wel de pufferjack met camouflage vlag, het 2-in-1 geruite windjack van sherpafleece, het klassiek spijkerjack van Tommy Jeans en het dubbelzijdige vest ook met camouflageprint.


Raw and real

De documentaire-achtige campagne volgt vier NYC-skaters door de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Lower East Side van Manhattan en Brighton Beach in Brooklyn.bottom of page