top of page

TOMMY JEANS X NBA lanceren 90's geïnspireerde capsule collectie

Tommy Hilfiger is weer een bijzondere sport collab aangegaan. Zo hebben ze al eerder capsules gemaakt met tennisser Rafael Nadal en meervoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton. Deze keer heeft Tommy Jeans en werelds beste basketbalcompetitie de Amerikaanse NBA (National Basketball Association) de handen ineengeslagen, zo presenteren ze vandaag de TOMMY JEANS X NBA capsule collectie. De capsule viert de essentie van basketbal en de bijdrage die de sport levert aan het de lokale straatcultuur en diverse gemeenschappen in Amerika. Ook geeft de collectie een gevoel van nostalgie met kledingstukken die zijn geïnspireerd op de jaren '90.

''De collectie viert street wear fashion en wekt de nostalgie van Tommy's straatcultuur legacy in Amerika opnieuw op...''

TOMMY JEANS X NBA

Geïnspireerd op de energie van basketbal, bestaat de collectie uit comfortabele kleding gecombineerd met prints van het NBA-logo. Wollen hoodies, joggers, t-shirts en shorts kunnen worden gecombineerd of gelaagd met de damesjassen en jeans. De collectie is ontworpen voor mensen die houden van de lifestyle en drukte rondom basketbal. Tommy Hilfigers relatie met basketbal en straatcultuur gaat terug tot in de jaren negentig, zo is sport altijd een belangrijk onderdeel geweest van de visie van het merk. Ook heeft Tommy Hilfiger recent een wereldwijde samenwerking met de internationaal tenniskampioen Rafael Nadal en Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton gelanceerd.

De Tommy Jeans x NBA Capsule Collection belichaamt verder de wereldwijde campagne van Tommy in het voorjaar van 2022, 'Play to Progress', waarin de kracht van individuele creativiteit om vooruitgang te stimuleren wordt gevierd.


De collectie is beschikbaar vanaf 25 mei 2022 via tommy.com en de TOMMY JEANS-winkels in Europa. vanaf 27 mei 2022 is de collectie verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en geselecteerde groothandelspartners in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië.


Bekijk hieronder TOMMY JEANS X NBA capsule collectiebottom of page