top of page

Tommy Jeans support Break It Down met hun missie (video)

Bijgewerkt op: 24 apr. 2021


Het Amsterdams collectief CONNEKT is voor de Break It Down sessies een samenwerking aangegaan met Tommy Jeans. Het kledingmerk support hiermee de missie om mensen weer meer waardering te laten krijgen voor lyrics, story telling en levenslessen in de muziek. De eerste artiest die de sessie 'nieuwe stijl' mag aftrappen is de talentvolle rapper Chardy.

Chardy

Chardy Mafalanka, beter bekend als Chardy groeide op in de Haagse Schilderswijk. De rapper - van Congolese afkomst - verhuisde op zijn achtste naar Brussel (België). In 2019 tekende Chardy een platencontract bij Un4gettable, het Label van rapper Chivv.


Break it down by CONNEKT

CONNEKT is opgericht door jonge creatieve ondernemers die wat wilde toevoegen aan de evenementen branche in de hoofdstad. Ze gebruiken ‘verbinding’ als uitgangspunt en proberen op een innovatieve wijze de consument kennis te laten maken met collectief. Dit resulteerde onder andere in het organiseren van het 'Give Back Kweekvijver Festival' (Ijburgstrand, Amsterdam) in samenwerking met 2Phones en artiesten zoals Adje, Cho, Idaly, Bokoesam en Willy Wartaal.


Ontdek nieuwe muziek op de CreativeByNature Spotify Playlist


bottom of page