top of page

Travis Scott's 'Utopia' en 'Circus Maximus' komen aanstaande vrijdag uit (video)


Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover: Travis Scott's langverwachte 'Utopia' komt dan officieel uit en kan door alle fans wereldwijd beluisterd worden. Het grote nieuws maakte de artiest afgelopen zaterdag zelf bekend toen hij op het podium stond bij 'Rolling Loud' in Miami. Samen met de release van het album, gaat ook de mysterieuze film 'Circus Maximus' in premiere. Waar de film over gaat is nog een raadsel maar daar komen we gauw genoeg achter. Nog een paar nachtjes slapen...De eerste officiële single van het album 'K-Pop'

Afgelopen vrijdag kwam de eerste single van het album 'K-Pop' uit met features van Bad Bunny en The Weeknd. De video van 'K-Pop' is inmiddels ook al te bekijken op het Youtube-kanaal van Travis. In de video van het zomerse nummer zien we een levensgenietente Travis Scott in verschillende prachtige settings in Monaco. Natuurlijk komen de twee gastartiesten Bad Bunny en The Weeknd ook voorbij. Heb je de video van 'K-Pop' al gezien? Je kunt 'm hieronder bekijken.Wat weten we over 'Circus Maximus' de film?

Afgelopen weekend trad Travis op bij het Rolling Loud festival in Miami, waar hij aan het einde van zijn set 'Utopia' aankondigde. De aankondiging van het aanstaande album ging gepaard met nog een verassende aankondiging. Naast het album brengt Travis ook een film uit genaamd 'Circus Maximus'. Nadat de artiest het podium verlaten had, werd het publiek getrakteerd op een trailer van de aanstaande film met - zo schijnt - Travis Scott 'himself' in de hoofdrol. Check hieronder de aankondiging van het nieuwe album en de film waarvan je de trailer - gefilmd door een oplettende fan in het publiek - kunt zien.
 bottom of page