top of page

TROPHY BY GASSAN X Pablo Lücker: 's werelds kleinste kunstwerk ooit op 13 exclusieve diamanten

High-end juwelenmerk TROPHY BY GASSAN en hedendaagse kunstenaar Pablo Lücker bundelen hun krachten voor een héél bijzondere samenwerking: 's werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit. De unieke ‘HE(ART) Diamond Collection’ brengt de kunst- en juwelenwereld samen en bestaat uit 13 exclusieve diamanten.


Animatie: Kasper Steernberg


Kleinste doek ooit

De verrassende samenwerking vormt een spannende uitdaging voor een kunstenaar als Pablo Lücker, die een indrukwekkend portfolio heeft opgebouwd bestaande uit samenwerkingen met bekende merken in verschillende sectoren. Hij ziet het als een unieke kans om een verhaal over liefde en passie te vereeuwigen op het kleinste doek ooit. “13 harten, 13 liefdesverhalen, allemaal uniek. De zeven generaties kunstenaars van mijn familie en de vijf generaties juweliers van de familie GASSAN. Samen zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we grenzen verlegd."


Beelden: Milan Gino

"Door deze geweldige samenwerking met Pablo aan te gaan, tillen we high-end juwelen naar een nieuw niveau."

‘Dream Script’ in gepersonaliseerde juwelen

Het is de eerste keer dat TROPHY BY GASSAN samenwerkt met een internationaal bekende kunstenaar als Pablo Lücker. Gegraveerd in de wereldwijd gepatenteerde GASSAN 121® diamant – bekend om zijn bijzondere slijpvorm met 121 facetten – bestaat de gelimiteerde serie van 13 unieke kunstwerken uit een kroonjuweel van 2,75 karaat en 12 exclusieve diamanten van 1 karaat. Deze zijn voorzien van Pablo's beroemde 'Dream Script' werk en kunnen worden verwerkt in op maat gemaakte juwelen. Calvin Jong-A-Pin – voormalig voetballer en diamant en juwelen expert bij TROPHY BY GASSAN – zegt over de samenwerking: "Een gepersonaliseerd en customized juweel is wat mensen vandaag de dag willen en waar wij met TROPHY BY GASSAN voor staan. Door deze geweldige samenwerking met Pablo aan te gaan, tillen we high-end juwelen naar een nieuw niveau en spreken we jongere generaties aan door het beste van deze twee werelden samen te brengen."


Video: Pablo Lücker

Vanaf 8 december zijn de diamanten exclusief verkrijgbaar bij GASSAN en op de TROPHY BY GASSAN stand tijdens de MASTERS EXPO (8-12 december) in Amsterdam RAI.

bottom of page