top of page

Vigics schiet campagne voor unieke samenwerking Samsung x The New Originals x ByBorre (video)

Het Amsterdamse productiebedrijf Vigics heeft het genoegen gehad om de nieuwe campagne film van Samsung vast te leggen. Voor de nieuwe smartphone, de Samsung Galaxy Ultra S22, werkt Samsung samen met de Amsterdamse merken The New Originals (TNO) en BYBORRE. Door TNO’s empowering community-gevoel te combineren met BYBORRE’s missie 'to educate on responsible textiles' en Samsung’s #DoWhatYouCant-credo belooft deze collab veel impact te maken.


''De campagne toont een samenwerking vol creativiteit & innovatie..''

Samenwerking

In de door Luca Shakison geschoten campagne zijn de werelden van Samsung, TNO en ByBorre samengevoegd tot een grote creatieve wereld. Voor de samenwerking hebben de brands een mini-collectie samengesteld waarin film centraal staat. Doormiddel van de dagdroom van TNO storemanager en Freddy, de mascotte van TNO, laat Shakison de totstandkoming van de collectie zien. De mini-collectie bestaat ui een limited edition hoodie en een telefoonhoesje dat je om je heen kunt hangen. Beide items zijn nu beschikbaar in de TNO Flagship Store op Zeedijk alsook op theneworiginals.eu.


Luca Shakison zegt het volgende over de samenwerking: “Naar aanleiding van het concept wat ik ontving van TNO heb ik in deze film geprobeerd een natuurlijke connectie te leggen tussen Samsung, TNO en ByBorre. De film neemt je mee in de dagdroom van TNO’s winkelmanager Mosey, die samen met Freddy langs het atelier van Borre gaat en de kijker een kleine inkijk geeft in het creatieve proces achter de samenwerking."


Over Vigics

Vigics staat voor Visual Gymnastics, wat hun manier is om te vertellen dat zij geloven in de speelse benadering van beeld. Elke emotie zet Vigics om in beeld. Inmiddels werkt Vigics al 13 jaar aan een indrukwekkend roster.


Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Samsung is toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, en nog veek meer. Wil je meer ontdekken of de laatste nieuwtjes, artikels en persmaterialen lezen? bezoek de Samsung Newsroom

bottom of page