top of page

YVES x Winne brengen de bijzondere, met 3D-tool gemaakte videoclip van ‘Forever’ uit (video)

Bijgewerkt op: 10 jan.

YVES heeft vandaag de video bij ‘Forever’ uitgebracht. De track is een samenwerking met Winne en onderdeel van YVES’ nieuwste album ‘GODSPEED’. Filmmaker Angelo White nam de volledige regie en productie op zich. Met zijn indrukwekkende lijst aan producties schept dat hoge verwachtingen, waar hij – zoals altijd – aan heeft voldaan: de video van ‘Forever’ is een groots project waarin YVES en Winne, de kijker treffend meenemen in een muzikaal verhaal met filmische visuals.


Green screen

Het samenwerkingsproject is een speciale ‘green screen’-videoclip met een totale productiewaarde van 250.000 euro. De video is gemaakt met de 3D-tool ‘Unreal Engine’ en het concept is geïnspireerd op beelden van kunstmatige intelligentie. Tijdens de exclusieve luistersessie van ‘GODSPEED’ kondigde YVES, de video al aan. Bekijk het project hieronder.Angelo White

Na het voltooien van een ‘3D Animation & Visual Effects-programma’ aan de ‘Vancouver Film School’ ging de Nederlandse Angelo White aan de slag bij ‘The Mill’ in Londen. Daar werkte hij aan visuele effecten (VFX) van projecten als ‘Snow White and the Huntsman’, ‘Judge Dredd’ en ‘Mass Effect 3’. Kort daarna startte de Nederlandse filmmaker bij ‘Weta Digital’ en werkte hij als VFX-artiest aan verschillende films, waaronder ‘The BFG’, ‘The Hobbit 2’, ‘The Hobbit 3’, ‘Dawn of the Planet of the Apes’ en ‘Jungle Book’. Na talloze VFX-prestaties besloot White zijn eigen verhalen te vertellen en begon aan zijn carrière als filmmaker.


bottom of page