top of page

• BRANDED CONTENT
• ARTIST MARKETING
• STORYTELLING
• SALES MARKETING

CBN-websitestreep.png

ADVERTENTIECAMPAGNES

Doordat wij onze content ondersteunen met social advertising op zowel Facebook als Instagram en search engine advertising in Google, kunnen wij een bepaald aantal ‘reads’ en ‘weergaves’ garanderen. Daarnaast heeft het nog een aantal voordelen: 

 

De looptijd van de social campagnes zijn standaard een maand waardoor je als merk niet eenmalig een piek hebt maar een maand lang onder de aandacht bent bij de doelgroep. 

 

Specifieke doelgroepen kunnen extra toegevoegd worden. Denk hierbij aan leeftijden, interesse gebieden, locaties en beroepen.

(SALES) MARKETING FUNNEL - RE-TARGET

We kunnen iedereen die in aanraking met de content is geweest een advertentie voorschotelen dat conversie gericht is. Van die groep weten we namelijk dat ze geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Denk hierbij aan een link naar een salespagina, YouTubevideo, Spotifypagina, Instagrampagina of iets anders naar keuze. De tunnel toepassen vergroot de kans op een conversie en zorgt er voor dat de ‘kosten per klik’ naar beneden gaan waardoor we een nog beter resultaat kunnen behalen. 

Download hier de PDF met de Tariefkaart 

bottom of page