top of page

A$AP Rocky ontwerpt exclusieve 'AWGE x Mercedes Benz' capsule collectie

Naast zijn muziek staat A$AP Rocky erom bekend een groot aantal initiatieven te nemen op creatief- en modegebied, en zijn laatste officiële onthulling is zijn AWGE x Mercedes-Benz- collectie.

De in Harlem geboren rapper heeft dit nieuwe assortiment exclusief uitgebracht via PacSun - de winkelketen en het merk waarin hij momenteel de functie van artistiek gastdirecteur bekleedt. "Ik werk sinds 2016 met Mercedes, dus de lancering van deze samenwerking is een trots moment voor mij", zei Rocky. “In staat zijn om mijn samenwerking met Mercedes en mijn partnerschap met Pacsun te kunnen integreren en geselecteerde items uit te brengen, weerspiegelt mijn oorspronkelijk sentiment van het maken van premiumproducten op basis van mijn liefde voor nostalgie en erfgoedmerken die voor verschillende prijsklassen toegankelijk zijn.De collectie

De collectie bestaat uit verschillende kledingsilhouetten en een snapback. Op het gebied van kleding heeft het A$AP Mob-lid een opvallend oranje bomberjack, cosy pullover-hoodies en joggingbroeken en T-shirts met lange mouwen ontworpen. Elk kledingstuk is passend versierd met AWGE- en Mercedes-Benz-logo's in helderdere rode, volt- en blauwe tinten.

De AWGE x Mercedes-Benz capsule collectie is nu beschikbaar voor pre-order exclusief via PacSun en AWGE.

bottom of page