top of page

Amartey's 'Do My Dance' is een zomerse track voor de donkere winterdagen


Zie je al op tegen de donkere periode na de feestdagen? Dan kan de nieuwe track Do My Dance van Amartey je daar zeker doorheen helpen. Vandaag heeft Amartey zijn tweede single voor zijn nieuwe EP House Of Energie uitgebracht en is te streamen via iTunes, Spotify, Audiomack, Deezer en Tidal. De nieuwe EP waar Amartey het afgelopen jaar hard en vol overgave aan heeft gewerkt zal in het nieuwe jaar worden uitgebracht.“Ik heb veel energie gestoken in mijn project en ik hoop dat mensen zullen glimlachen, genieten, en dat mijn muziek hen nieuwe energie geeft om de dagen door te komen en gemotiveerd te blijven!”


Do My Dance is ook een statement

Je kent het wel. Als je iemand leuk vindt, dans en draai je een beetje om elkaar heen om de aandacht te trekken. Net zolang totdat je uiteindelijk echt met elkaar gaat dansen. Amartey's Do My Dance gaat precies over daarover. Maar de track heeft ook nog een diepere betekenis. In deze tijden waarin Black Lives Matter steeds meer gehoord en gezien wordt wil Amartey de Afrikaanse vrouwen extra verenigen.“All African Lives Matter, dus ik wil alle vrouwen van Afrika een shout out geven en hen de erkenning geven die zij verdienen”


De videoclip is geschoten in Teshie een wijk in Accra (Ghana). Deze zomerse track voor de donkere winterdagen is geproduceerd door Omar Duro en AVNGRS, een collectief van muzikanten en producers.


bottom of page