top of page

Amsterdams platform YEREYERE creëert een podium waar artiesten gehoord worden

YEREYERE is een nieuw community-based platform voor en door creatievelingen in Amsterdam, ontstaan vanuit het verlangen creativiteit te delen en pure authenticiteit te ervaren. YEREYERE, Surinaams voor ‘luister’ of ‘hoor dit’, geeft gehoor aan een smeltkroes van jong talent en onafhankelijke artiesten uit Nederland en buitenland. Check hier wat dit gloednieuwe concept allemaal te bieden heeft, en misschien wordt dit wel jouw nieuwe go-to plek in Amsterdam.Wat is Yere Yere?

Community, ook wel family, staat centraal voor YEREYERE. Met een diverse, inclusieve, ruimdenkende en supportive kern organiseren ze verschillende activiteiten in de regio Amsterdam. Denk aan clubnachten, liveshows, en exposities, maar ook podcasts en merchandise. YEREYERE limiteert zich niet tot één format, maar laat artistieke kansen de weg leiden. Ook een goede soundsystem ontbreekt niet. De YY Sound is gefocust op muziek met Afrikaanse roots en elektronische invloeden. Het muziek platform pusht zowel trendy household namen als underground artiesten, zolang het maar van goede kwaliteit is en een feel good energie heeft.


Nieuwe events

YEREYERE's hoofdkwartier bevindt zich in the BNKR, een geheime locatie waar de family samenkomt. Het is dé plek waar artistieke vrijheid en talent zich vertaalt naar eindeloze mogelijkheden. Underground feestjes, DJ-lessen, filmavonden en fotoshoots - er is geen grens aan de creativiteit. Na een succesvolle editie in The BNKR afgelopen september trapt het platform op zaterdag 29 oktober haar eerste clubevenement af in de Lovelee in samenwerking met Aiche World. Getalenteerde Reggaeton renegade DREA uit Spanje, bekend van haar virale boilerroom video, is headliner van dit veelbelovende event.Mocht je dit nieuwe creatieve fenomeen zelf willen ervaren, vind je de tickets voor YEREYERE X AICHE WORLD in de Lovelee hier.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page