top of page

Barack Obama komt naar de Ziggo Dome & jij kan erbij zijn!

Bijgewerkt op: 22 mrt.

Je hebt er vast ooit over gefantaseerd: een vraag mogen stellen aan een van ’s werelds meest inspirerende leiders. Die wens kan in vervulling komen! Barack Obama staat op 1 mei live in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voormalig president van Amerika vertelt er zijn levensverhaal en deelt zijn visie op de toekomst en leiderschap.


Fotografie: Hannes Magerstaedt (Getty Images)


Veerkracht & overwinning

Obama’s verhaal gaat over veerkracht, het overwinnen van obstakels en het bestrijden van onrecht. Vasthoudendheid en vastberadenheid lopen als rode draad door zijn carrière als advocaat, auteur en 44e president van de Verenigde Staten. Op 1 mei deelt de oud-president zijn verhaal en zal hij je inspireren middels interessante gesprekken. In 2019 ging Michelle Obama haar man al voor. Ze betrad het podium van de Ziggo Dome voor haar autobiografie ‘Becoming’.


Bijzondere ontmoetingen & optredens

De exclusieve avond in Amsterdam is onderdeel van een driedelige reeks. Aan Zürich de eer om Obama als eerst te ontvangen op 29 April. Via Amsterdam keert de oud-president terug naar Duitsland en spreekt hij op 3 mei in Berlijn. Elke avond wordt geopend met een reeks ontmoetingen en optredens met bijzondere gasten. De sprekers en artiesten zullen thema's als creativiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, leiderschap en transformatie door middel van actie vieren en uitwerken om de weg vrij te maken voor een gemodereerd gesprek met president Obama.


Koop hier je tickets voor 'An Evening with President Barack Obama' op 1 mei in de Ziggo Dome.

bottom of page