top of page

Cardi B x Reebok lanceren'Let Me Be... In My World' capsulecollectie

Bijgewerkt op: 9 sep. 2021


De eerste kleding collabo tussen Cardi B en Reebok werd zoals verwacht een doorslaand succes. Met de presentatie van de ‘Let Me Be… In My World’ capsulecollectie krijgt de samenwerking een passend vervolg. De collectie is geïnspireerd op haar geboorteplaats New York City en draagt met elk designelement een klein stukje van Cardi B’s legacy met zich mee.


Let me Be... In My World

De kledingstukken uit de ‘Let Me Be… In My World’ collectie bouwen voort op Cardi’s kenmerkende contouren en details van haar eerste drop. Alle details in de ontwerpen weerspiegelen Cardi B: van cut-outs die haar open persoonlijkheid vertegenwoordigen tot bungee-details voor maximale veelzijdigheid en opvallende stiksels voor een algehele monochrome look.


"Ik was zo blij om de liefde voor mijn eerste Reebok-kledingcollectie te voelen. Dat maakt mij erg enthousiast om ook deze collectie de introduceren", aldus Cardi. "Deze op New York City geïnspireerde collectie bevat een aantal van mijn favoriete kledingstukken - van korsetten tot trainingspakken tot fly-kicks, allemaal geïnspireerd door mijn tijd en liefde voor de stad"De ‘Let Me Be… In My World’ capsulecollectie is online beschikbaar in verschillende kleuren en maten zodat alle Cardi-fans kunnen genieten van de nieuwe collectie.

bottom of page