top of page

CreativeByNature x A’DAM&Co. lanceren nieuw muziekformat

Bijgewerkt op: 25 apr. 2021


CreativeByNature x A'DAM&Co. lanceren nieuw muziekformat 'Avond voor Release'. De naam verklapt het al een beetje: de avond voordat artiesten hun tracks releasen, kun je de nummers alvast beluisteren in een exclusieve sessie die live is opgenomen. Onder anderen WhyKreeps, MC Lost (SoulTrash), T. Milan (SoulTrash) en Danny Dubb zijn de eerste namen die je meenemen in hun lekkere muzikale vibes.

Urban Culture Platform

CreativeByNature is een Urban Culture Platform waar je de creatiefste talenten ontdekt als het gaat om muziek, fotografie, kunst & design en lifestyle. Met 'Avond voor Release' bieden CreativeByNature en A'DAM&Co. muzikale talenten het 'hoogste' podium van Amsterdam.

“We misten echt een platform voor de urban culture in de leeftijdsgroep 25 - 35 jaar. We zijn er voor de verschillende disciplines binnen the culture, van fotografie tot aan kunst en kleding. De Nederlandse R&B- en soul scene wordt ook steeds groter. Die tak verdient het ook om meer gezien en gehoord te worden. Daar hopen we nu veranderen in te brengen”, aldus Hugo de Boo (Founder, CreativeByNature).

De creatieve woonkamer

A’DAM&Co. is de creatieve woonkamer van Amsterdam. Muziek en creativiteit resoneert als een baslijn door onze member club. Het bepaalt het ritme, de harmonie en de sfeer. Muzikanten, filmmakers of marketinggoeroes; ze verenigen zich via hun creatieve DNA als een community die verbindt en inspireert. Check adamandco.nl als je member wil worden.


De allereerste ‘Avond voor release’ zal komende donderdag (22 april) om 18:00 uur te zien zijn. Mis niks en volg @CreativeByNature


Update: Inmiddels staat de 'Avond voor Release' sessie van WhyKreeps online. Check hem hieronder. Liever op Youtube kijken? Check de sessie dan hier.bottom of page