top of page

Deze optredens vielen ons op tijdens de BET Hip Hop Awards 2021 (video)


Rapper Nelly treedt op bij de BET awards

De BET Hip Hop Awards geven rap artiesten een platform om hun talenten te showcasen. Voorbeelden van artiesten die hier hun grote doorbraak hadden zijn onder andere Kendrick Lamar, Chance The Rapper, Cardi B, Lil Nas X en J Cole. Afgelopen dinsdag waren de jaarlijkse BET Hip Hop Awards weer in Atlanta, Georgia. Ook dit jaar waren er bijzondere optredens van bekende artiesten zoals Baby Keem, Bia, Nelly en Latto. Elke artiest bracht iets uniek en origineels.


Welcome to Nellyvile

De iconische rapper Nelly staat bekend om zijn vele hits. Afgelopen dinsdag won hij de 'I Am Hip Hop Award' voor zijn bijdrage aan de rap en hip hop scene in de jaren '00. Naast het ontvangen van zijn Award gaf hij ook optredens van zijn meest bekende hits door je jaren heen. Met bekende nummers zoals Ride Wit Me, Where The Party At, Dilemma en Hot In Herre.


Latto brengt haar 'Big Energy'

Latto maakte haar rap debuut in 2016 in de BET reality show ‘Rap Game’. Ze stond toen bekend als Miss Mulatto en won het eerste seizoen. In 2019 bracht ze haar hit nummer ‘Bitch From Da Souf’ uit en kreeg ze een platencontract bij Interscope records. Tijdens het optreden van haar bekende hit 'Soufside’ en haar nieuwe nummer 'Big Energy' had Latto zeker geen gebrek aan energie.


Baby Keem in vuur en vlam

In de 2019 werd rapper Baby Keem bekend met de single 'Orange Soda' van zijn mixtape 'Die From My Bitch'. Na het succes van 'Orange Soda' was Keem te horen op nummers van Travis Scott, Beyonce, en Ty Dolla Sign. Afgelopen september bracht de rapper zijn studio debuut album uit genaamd 'The Melodic Blue'. Baby Keem gaf een solo optreden van zijn hit nummer met Kendrick Lamar 'Family Ties'.

Het succes van Bia

Bia bracht in 2020 haar EP uit genaamd 'For Certain'. Het nummer 'Whole Lotta Money' werd door het succes op Tik Tok een jaar later in 2021 uitgebracht als een officiële single. Dit werd opgevolgd door een Nicki Minaj remix. Bia kreeg hierdoor haar eerste top 20 hit. Bia gaf een solo optreden van haar hit 'Whole Lotta Money' en samen met rap icoon Lil John deed ze haar nummer 'Bia Bia'.


bottom of page