top of page

Drake kondigt show aan in het legendarische Apollo Theater in Harlem

Drake zal op 11 november het podium betreden van het iconische Apollo Theater in Harlem, New York. De rapper uit Toronto maakte het nieuws vorige week bekend op Instagram. Het concert markeert Drizzy's eerste optreden in het Apollo.


{Fotocredit: Astral voor Billboard.com}
Het legendarische Apollo

Hoewel het Apollo Theater, met een capaciteit van 1500 mensen een fractie is van het publiek wat normaal gesproken naar een 'Drake concert' komt, maakt de rapper hier graag een uitzondering voor. Het legendarische Apollo heeft zijn status dan ook verdiend door alle grote artiesten die er door de jaren heen hebben opgetreden. Alleen al in de jaren negentig organiseerde het Apollo optredens van onder meer Nas, A Tribe Called Quest, Public Enemy, the Fugees, Eric B. & Rakim, Big Daddy Kane, LL Cool J, Method Man, Redman en DMX.


2022 is wederom een succesvol jaar voor Drake, die afgelopen juni zijn 11e nummer 1-album scoorde in de Billboard 200. 'Honestly Nevermind' verkocht 204.000 equivalente albumeenheden in de eerste week van release, waarvan 11.000 pure verkopen waren. Daarbij passeerde Drake onder anderen Kanye West en Eminem als het gaat om het aantal nummer 1 albums.


'Her Loss'

Aanstaande vrijdag 4 november wordt Drake zijn tweede 'project' van dit jaar verwacht; een 'collab' album samen met collega-rapper 21 Savage genaamd 'Her Loss'.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page