top of page

'Femme It Forward' organiseert gala ‘Give Her FlowHERS’ voor vrouwen in entertainmentindustrie

Afgelopen maandag heeft ‘Femme It Forward’ hun eerste ‘Give Her FlowHERS’ Awards Gala aangekondigd. Femme It Forward is een door vrouwen bestuurd bedrijf wat zich inzet om vrouwen in de entertainmentindustrie te vieren, op te leiden en te empoweren. Ze organiseren festivals, comedy shows, panels, universiteitscolleges en nu ook een jaarlijks gala. Met dit awards gala willen ze een ode brengen aan de buitengewone vrouwelijke creatives en leiders die een voorbeeldrol spelen en de weg banen voor andere vrouwen.

Foto: Femme It Forward

Ode aan de vrouw

Het event wordt op vrijdag 11 november gehouden in het Beverly Hills Hilton in Los Angeles, waar verschillende artiesten, influencers en executives samen zullen komen voor deze bijzondere avond. De honorees van dit jaar bestaan onder andere uit zangeres Ciara en haar man Russell Wilson, die de ‘Black Love Award’ zullen ontvangen, Lashon Jones, oftewel de moeder van Lil Baby, die de ‘Queens Who Raise Kings Award’ zal ontvangen, en hiphopster Latto die de ‘Big Femme Energy Award’ krijgt voor haar impact op de muziekscene. Daarnaast zullen er nog vele andere vrouwen voorbij komen die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan de vrouwelijke aanwezigheid in de muziek- en entertainmentindustrie.


Bij de aankondiging van het eerste gala vertelde de president en CEO van ‘Femme It Forward’, Heather Lowery, waarom ze dit doen: “Het ‘Give Her FlowHERS’ Awards Gala is een samenkomst van het werk wat we het hele jaar door doen met Femme It Forward door vrouwen die de cultuur verder brengen te verdedigen, vieren en empoweren. Deze eerste groep van honorees en genomineerden zijn exceptioneel en hebben een significante impact gehad op hun respectievelijke werkvelden en communities.”

Latto, Muni Long en Ciara zullen een award in ontvangst nemen


‘Femme It Forward’s’ bijzondere event werpt licht op de inspanningen die vrouwen in de muziek- en entertainmentindustrie leveren om te komen waar ze nu zijn. De avond zal een viering zijn van familie, liefde, sisterhood, innovatie en vrouwelijke kracht. Meer informatie over het gala vindt je op www.femmeitforward.nl.
bottom of page