top of page

Fotograaf Arno Stevens maakt fotoboek van Amsterdamse basketballer en rolmodel Lindsay Pengel

Fotograaf Arno Stevens heeft zijn krachten gebundeld met 3X3 Units. Samen lanceerde zij gisteren het boek ‘Thirty Thr33 – Leaders of Unites’, wat het verhaal van basketballer Lindsay Pengel en dat van 32 andere jongeren vanuit heel Nederland vertelt. De bijzondere verhalen van de drieëndertig jongeren die stuk voor stuk het verschil maken in hun eigen omgeving zijn geschreven door Birgit Taal-Soethof en Sofie van Seeters worden ondersteund met de prachtige zwart wit portretfoto’s van Arno Stevens.Thirty Thr33 – Leaders of Unites’

In het boek lees je de verhalen van 32 jongeren over hun persoonlijke ontwikkelingen en hoe zij een verschil maken in hun omgevingen. Ook lees je in het boek het verhaal van Lindsay Pengel. De basketballer en rolmodel groeide op in Amsterdam Zuidoost. Al op een jonge leeftijd groeide haar liefde voor basketbal maar door een blessure heeft zij noodgedwongen het besluit genomen om sportarts te worden. In 2020 kreeg Lindsay de kans de 3X3 Leader Course van 3X3 Unites te volgen. Het gaf Lindsay de ruimte om tijdens de achtweekse opleiding aan haar persoonlijke ontwikkeling te werken. Nu organiseert Lindsay wekelijks activiteiten voor jonge meiden uit haar wijk.


Het boek is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels van onder andere Oqium en TNO in Amsterdam en op de 3x3unites website.

Arno Stevens

Arno is een regisseur, filmmaker en fotograaf die onder andere vertegenwoordigd wordt door 'Vigics' zijn werk weerspiegelt zijn liefde voor mensen; dichtbij komen en contact maken. Zijn oprechte interesse voor mensen en culturen zorgt ervoor dat zijn werk puur, origineel en verhalend is. Bij het schrijven van films, concepten en scripts draait het voor hem om het verhaal. Zo maakt hij korte social-content tot aan documentaires en campagne-films. Zowel in film en fotografie richt Arno zich op de jongerencultuur.

bottom of page