top of page

Het jonge kledingmerk ‘BAD SON’ lanceert capsulecollectie ‘VESSEL’

Het Amerikaanse label ‘BAD SON’ is nog jong, maar heeft met bijna 74 duizend volgens op Instagram een enorme following. Het geheim? De slimme, innovatieve manier waarop het merk een eigen interpretatie geeft aan wardrobe essentials. Die unieke esthetiek komt duidelijk naar voren in de nieuwe collectie ‘VESSEL’.


BAD SON


Verfspray & bloemenborduursels

‘VESSEL’ is een vijfdelige capsulecollectie. Het ‘Vessel Heavy Jacket’ is een herinterpretatie van het klassieke ‘Detroit Jacket’ van het merk Carhartt. Het jasje heeft een cropped fit, wijde mouwen en laat een print met rode ‘verfspray’ zien. De tweede jas is een zwart pufferjack met opvallende stervormige stiksels. Het ‘Paint Hooded Sweatshirt’ en ‘Earth Paint Tee Shirt’ vormen de comfortabele, katoenen basics van de collectie. Door de gekleurde lijnen laten de ontwerpen diepte zien – net of je door een 3D-bril kijkt. Tot slot de ‘Overgrowth Cargopants’. De combinatie van zwart gewassen katoen en felgekleurde, sierlijke bloemenborduursels resulteert in een uniek, contrasterend silhouet.


BAD SON


Trendy & tijdloos

BAD SON vindt zijn oorsprong in Utah en werd in 2020 opgericht door Hieu Tran en Conner Lobato. De twee waren destijds pas 20 jaar oud, maar wisten het merk snel uit te bouwen dankzij hun unieke stijlgevoel. "We streven ernaar stukken te creëren die zowel trendy als tijdloos zijn, en denken dat we die balans hebben gevonden met deze collectie”, deelt Tran in een gesprek met Hypebeast. Lobato voegt daaraan toe: "In 2023 zijn we erg gefocust op de kwaliteit van onze producten en de uitbreiding van onze inhoud".


'VESSEL' is verkrijgbaar via de website van BAD SON.

bottom of page