top of page

Jordan Brand lanceert de zeshoekige 'Jordan Hex Mule SP'

Jordan Brand lanceert zijn eerste muiltje: de ‘Jordan Hex Mule SP’. Een clean, maar opvallend silhouet waarin comfort en gemak centraal staan.


‘Jordan Hex Mule SP’ in ‘Light Silver’


Zeshoek van suikerriet

Zoals de naam al doet vermoeden draagt de ‘Hex Mule’ de vorm van een hexagon. Het zeshoekige silhouet is gemaakt van biofoam gewonnen uit suikerriet en heeft ongelijke zijden met een vierkante neus en hiel. Dit zorgt voor een treffend contrast met het ronde bovenwerk en de golflijn aan de zijkant. Voor optimaal comfort heeft het ontwerp verhoogde tussenzolen, reliëfzolen en twee ventilatiesleuven aan de binnenzijde. De branding is op een minimalistische manier in het design verwerkt door gebruik te maken van diepte. Zo zijn het Jumpman-logo en de ‘23’-branding in de hiel gedrukt. Ook op de buitenhoek is een subtiele ‘Jumpman’ te vinden.


‘Jordan Hex Mule SP’ in ‘Light Silver’


De eerste paren van de ‘Jordan Hex Mule SP’ zijn damesmodellen. Op 8 februari komt de eerste kleurstijl – ‘Light Silver’ – uit voor €64,99. Later dit jaar volgen ‘Celestial Gold’, ‘University Red’ en ‘Sea Coral’. Ook is een volledig zwart exemplaar aangekondigd in samenwerking met Billie Eilish.


‘Jordan Hex Mule SP’ in ‘Black’

bottom of page