top of page

Michael Jackson’s Thriller-album viert 40-jarig jubileum met nieuwe bonustracks

In november is het 40 jaar geleden dat het iconische 'Thriller-album' van Michael Jackson werd uitgebracht. Om het jubileum te vieren, wordt er een speciale editie van het album opnieuw uitgebracht met bonus tracks uit het Thriller-tijdperk en niet eerder uitgebrachte demo's.

Speciale editie

Het 'Thriller' -album is tot op de dag van vandaag één van de meest indrukwekkende albums ooit gemaakt. Met hits zoals 'Billie Jean', 'Beat it' en 'The girl is mine' bereikte het project de top 10 van de Billboard Hot 100 en versloeg destijds het record voor de meeste singles op de chart. Nu bijna 40 jaar later, om het jubileum te vieren, wordt een speciale editie van Jackson's Thriller uitgebracht als een album met twee discs. Zo zal de tweede disc bonusmateriaal inclusief niet eerder uitgebrachte demo's bevatten. Hoewel er nog niet veel bekend is over de niet eerder uitgebrachte demo's, kunnen fans binnenkort de gehele tracklist van de nieuwe editie op de officiële Jackson site inzien.


Geïnteresseerd kunnen nu de Thriller 40th Anniversary 2CD pre-orderen op de Jackson site. De set wordt naar verwachting op 15 november verzonden.


Volg onze NEW R&B MUSIC playlist op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releasesRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page