top of page

ONE TO WATCH: Producer Bnnyhunna releast debuutsingle met Jarreau Vandal (video)


Benjamin Ankomah beter bekend als 'Bnnyhunna' groeide op als Ghanese jongen in Amsterdam Zuidoost. Hij produceerde al voor artiesten als Akwasi, Dolapo, Hare Squead, Yung Nnelg, Winne en Rimon. Na talloze muzikale ervaring waaronder wereldwijde optredens met Rimon, Jose James en Arp Frique is het nu tijd om de wereld zijn eigen sound laten horen. De release van zijn eerste track Feelings Mutual? is nog maar het begin. In september zal zijn debuut-EP ‘Sintha’ uitkomen.


Jarreau Vandal

Met dit project wil Bnnyhunna nieuwe perspectieven in de hedendaagse status quo brengen en het ervaren van muziek veranderen. De track is geïnspireerd op genres zoals Jazz, Soul, Afro, Hiphop en legendes zoals Fela Kuti, Youssef Dayes, Pharell and John Coltrane. Op Feelings Mutual? werkt Benjamin samen met alleskunner Jarreau Vandal, die met zijn vocalen en als co-producer een bijdrage levert aan de afro-ritmische song. De track gemaakt om de luisteraar energie te geven en blij te maken.


Visualizer

Benjamin richt zich op het stimuleren van elke zintuig doormiddel van expressies in kunstvormen zoals fotografie, video en gedichten. De visualizer, die door Segraphy is geregisseerd, is daar een mooi voorbeeld van. BnnyHunna en Jarreau zijn in hun ‘natural-habitat’ te bewonderen terwijl ze hun dagelijkse routines uitvoeren.


Volg de CreativeByNature Spotify Playlist en ontdek nieuwe muziek en artiesten
bottom of page