top of page

Patta x Smib Worldwide droppen ‘capsule collection’ op 18 december

Bijgewerkt op: 10 dec. 2020Patta en Smib Worldwide hebben samengewerkt aan een 'capsule collection'. Smib (Worldwide), omgedraaid Bims a.k.a. de Bijlmer is een creatieve organisatie die Amsterdam Zuidoost op de kaart zet. Het is een collectief in de breedste zin van het woord. Zo is Smib een kledingmerk, ze hebben een kledingwinkel, een muziekfestival, een platenlabel én een uitgeverij.


JUBILEUM

Smib bestaat dit jaar alweer vijf jaar. Het afgelopen jaar stond dan ook vooral in het teken van terugkijken en het vieren van deze mijlpaal met veel muziek en verschillende producten. Om het jubileumjaar extra goed af te sluiten, brengen ze dus een 'capsule collection' uit. Wat dat dan precies is? Een T-shirt, hoodies, een pet, bandana's, een voetbalshirt en hun vierde en tevens laatste album van dit jaar.


ALBUM

Het SMIBPATTA-album is 'intergenerational' met lokale 'legends' uit het verleden en heden zoals Nina de Lastigste, Duvel, Kleine viezerik, Bokoesam, Ellajohn, MC Lost, T.Milan, Willem de Bruin en meer. Het album zal vanaf 18 december te streamen zijn via alle streamingdiensten. Check hieronder vast een aantal snippets.


bottom of page