top of page

NEW R&B MUSIC: De drie beste releases van week 15

Bijgewerkt op: 16 apr. 2022NEW R&B MUSIC: week 15. Om je weekend goed te beginnen hebben we weer de lekkerste R&B-releases van deze week voor je op een rijtje gezet. Deze week hebben we lekkere R&B-tracks voor je klaarstaan van onder andere Muni Long, Jay Isaiah en Dylan Sinclair.


Muni Long - Another

Muni Long is terug met een nieuwe single, 'Another'. Na het succes van haar nummer 'Hrs And Hrs', dat meer dan 71 miljoen streams heeft behaald op Spotify, werd er lang uitgekeken naar een nieuwe single van Muni Long. 'Another' heeft een toppende energie! De hook is pakkend en haar runs brengen haar luisteraars naar een hoger gevoel. De muziekvideo is zwoel en sensueel, gemixt met wat zelfverzekerdheid.
Dylan Sinclair - Lifetime

Dylan Sinclair kondigde onlangs zijn nieuwe EP aan met de release van zijn nieuw nummer 'Lifetime'. De relaxte en peinzende track werd gecoproduceerd door ROWAN en Jordon Manswell. Manswell is vooral bekend voor zijn werk met Daniel Caesar en Mariah Carey. In het nummer laat Sinclair weten dat hij zich vastklampt aan zijn roots terwijl hij zichzelf verzekert dat hij niet te veel zal veranderen in het licht van zijn hernieuwde roem. "Ik hoop dat ik niet verander zoals de wind/ ik hoop dat je op een dag niet mist wie ik ben", zingt hij zachtjes over de track, waarmee hij bewijst dat hij net zo zelfbewust en zelfverzekerd is als altijd.
Jay Isaiah - Over U ft Roderick Porter

R&B-zanger Jay Isiah bracht onlangs zijn nieuwe track 'Over U' uit samen met Jay Isiah. De slow-tempo R&B-track bevat rustige vocals, interessante melodieën en een geweldige feauture en verse van Porter. Isiah laat in de track weten hoeveel moeite hij heeft om weer verliefd te worden na een gebroken relatie.

Volg onze NEW R&B MUSIC playlist op Spotify en blijf op de hoogte van de beste releases


bottom of page