top of page

NEW R&B MUSIC: de zesbeste releases van week 42

Bijgewerkt op: 25 feb. 2022


de beste R&B releases van week 42

Op vrijdag zetten wij voor jou de beste R&B-releases van de week op een rijtje zodat je ze eenvoudig kan toevoegen aan je eigen playlist. En om het je nog makkelijker te maken kun je ook onze NEW R&B FRIDAY Spotify Playlist volgen. Dan weet je zeker dat je niks mist. Deze week een mooie mix van nieuw talent en een aantal 'old skool' R&B-legends als Craig David en Anthony Hamilton (op een Remix van Eric Roberson)Craig David - Who You Are Ft MNEK

22 jaar na de release van zijn debuutalbum ‘Born To Do It’ is Craig David terug met een nieuw single genaamd ‘Who You Are’. David liet afgelopen week via Instagram weten dat zijn nieuwe album ‘22’ in het teken zal staan van zijn lange carrière in de muziekindustrie en het jubileum van zijn debuutalbum. Craig David domineerde de charts in de begin jaren ’00 met hits zoals 7 Days, Fill me In en What’s Your Flava?


Pink Sweats - Nothing Feels Better

R&B- en soulzanger Pink Sweats bracht vandaag een nieuwe single uit genaamd ‘Nothing Feels Better’. Dit jaar bracht Pink zijn debuutalbum ‘Pink Planet’ uit. Het album kreeg veel aandacht op TikTok met dank aan nummers zoals 'At My Worst' en 'Honesty'.


Khalid - Present

Khalid besloot om zijn fans te verassen met een speciale visualizer voor zijn nieuwe track ‘Present’. De track gaat hoogst waarschijnlijk deel uitmaken van zijn nieuwe project. Khalid brak door in 2017 met zijn ‘American Teen’ album . Het project was vol met bekende hits zoals 'Location', 'Young Dumb and Broke' en '8teen'.


Kyara Shereen - Sorry

De Nederlandse zangeres - die je misschien wel kent van haar 'Avond voor Release' - sessies bij ons - dropte vandaag haar nieuwe single genaamd 'Sorry'. De track gaat over bepaalde grenzen die niet worden gerespecteerd in relatie's. Kyara's soulvolle stem complimenteert de productie van het nummer prachtig. De zangers begon haar carrière in 2017, en maakt zich nu klaar om internationaal door te breken. Lees hier meer over de Kyara.


Eric Roberson - Lessons Remix Ft Kevin Ross, Raheem DeVaughn en Anthony Hamilton

De Grammy genomineerde R&B-zanger is vooral bekend als Singer-songwriter voor artiesten zoals Jill Scott en Musiq Soulchild. Roberson maakte via Instagram bekend dat hij de remix voor zijn single lessons zou uitbrengen samen met bekende R&B-artiesten Kevin Ross, Raheem DeVaughn en Anthony Hamilton.BJ The Chicago Kid - Smooth

De R&B artiest kreeg in 2012 een platencontract aangeboden door Motown Records. BJ heeft tot nu gewerkt met artiesten zoals Kendrick Lamar, Kanye West en Schoolboy Q. Onlangs bracht BJ zijn nieuwe single 'Smooth' uit. Een rustige soul nummer met een klassiek old school vibe.


Abonneer je op de CreativeByNature NEW R&B MUSIC Playlist voor de beste releases.bottom of page